TÁMOP 3.1.7 – az ígéret szép szó…

TÁMOP 3.1.7 – az ígéret szép szó…

2011. nov. 11.

Kedves Kollégák!

Szívből gratulálunk mindazon intézményeknek, akik az elmúlt időszakban sikerrel teljesítették a referencia-intézménnyé váláshoz szükséges lépések egyik legfontosabbikát – elkészítették és beadták pályázati anyagukat! Vannak közülük többen, akik már a szükséges hiánypótláson is túl vannak. Mindannyian várnak/várunk arra a pillanatra, amikor az első hírek megérkeznek az eredményekről – remélhetőleg ez a pillanat már nincs túlságosan messze.

Az elmúlt időszak alatt – ígéretünkhöz híven – mi is teljesítettük azokat a feltételeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a nyertes referencia-intézményi pályázók részére a sikeres felkészítéshez szükséges képzéseket és felkészítéseket megvalósíthassuk.

A 4S cégcsoport teljesítette az országos roadshow-n, valamint a projekttervezés időszakában többször is elhangzott ígéretét: rendelkezünk a referencia-intézmények felkészítési portfóliójának minden kötelező és ajánlott elemével! Ezen kívül – a választható képzések tekintetében – széles és színes palettával várjuk a hozzánk forduló intézményeket.

Külön örömünkre szolgál, hogy az Educatio szolgáltatói kosarában a TINTA Tanácsadó Kft. 29 db minősített  képzéssel/felkészítéssel rendelkezik – a referencia-intézményi pályázók igényeinek minél teljesebb kielégítésére!

A TINTA Tanácsadó Kft. 29 db minősített  képzését/felkészítését IDE KATTINTVA TALÁLJA MEG!

Kedves Kollégák!

Hamarosan újra “felpörögnek a motorok”, s végre megindulhat a régóta várt referencia-intézményi felkészülés. Kérjük, használják ki addig az időt – tájékozódjanak, ismerkedjenek meg a lehetőségekkel, hogy aztán a projektek indításakor már minél kevesebb időt kelljen ezzel eltölteni, s minél hamarabb meg lehessen valósítani az ajánlatkérési szakaszt.

Kollégáink továbbra is nyitottak a kérdéseikre – forduljanak hozzánk bizalommal:

  • Puskás Aurél: 70/451-8700; puskas.aurel@tintatanacsado.hu
  • Láng Judit: 30/976-9866; lang.judit@tintatanacsado.hu
  • Porkoláb Mihály: 30/222-4087; porkolab.mihaly@tintatanacsado.hu

2 hozzászólás

  1. Kapott már valaki értesítést, hogy a pályázatát kedvezően elbírálták vagy elutasították?

  2. sajnos továbbra sincs hír….

Trackbacks/Pingbacks

  1. TÁMOP 3.1.7 – újratöltve! | Tinta Tanácsadó Kft. - [...] Ahogyan korábban is jeleztük: az elmúlt időszak alatt – ígéretünkhöz híven – mi is teljesítettük azokat a feltételeket, amelyek…

Szólj hozzá!