Cégbemutató

Szeretettel köszöntjük az Olvasót a TINTA Tanácsadó Kft. honlapján!

Kiemelt célunk, hogy honlapunkon

  • rendszeresen beszámoljunk a magyar közoktatás fejlesztésének aktualitásairól,
  • hírt adjunk a fejlesztésekhez igénybe vehető EU-s és hazai támogatásokról,
  • valamint bemutassuk a fejlesztések sikeres megvalósítását szolgáló, a TINTA Tanácsadó Kft. és partnerei által nyújtott minőségi pedagógiai szolgáltatásokat.

Mi az a TINTA?

TINTA = Térségi Innováció és Tanulásfejlesztés

A TINTA Tanácsadó Kft. neve a térségi innováció és tanulásfejlesztés szavak összekapcsolásából alakult ki, tevékenységi köre pedig mindabból a közoktatási, felnőttképzési tapasztalatból, munkából és megérzésből, amelyet az elmúlt években legszorosabb munkatársainkkal láttunk, s részben formálni is tudtunk.

Miért éppen a TINTA?

A TINTA Tanácsadó Kft-t az oktatásfejlesztési piac mértékadó szereplőjeként tartják számon:

  • az elmúlt évek során professzionális szakmai teljesítménnyel mintegy 100 településen valósítottunk meg pedagógus-továbbképzéseket és tréningeket,
  • mentoraink és szaktanácsadóink több mint 500 intézményben segítették a megindított közoktatás-fejlesztés eszközrendszerének alkalmazását.

A fentiek megvalósítása során fenntartók és intézményeik egyaránt minőségi szolgáltatást nyújtó, korrekt és megbízható partnerként ítélték meg a TINTA Tanácsadó Kft-t. Munkatársaink valamennyien aktívan részt vettek az elmúlt években megindult közoktatás-fejlesztési folyamatok és esélyegyenlőségi fejlesztések alakításában és megvalósításában (fejlesztőként, szakértőként, trénerként, tanácsadóként, projektmenedzserként, szakmai vezetőként, intézményvezetőként, fenntartóként), így testközelből ismerik a megfogalmazott prioritásokat s az azok megvalósítását szolgáló eszközrendszert.

Szakértőink gyakorlati emberek: települési és térségi tervezési tapasztalatuk (kistérségi, megyei, regionális, országos fejlesztési programok tervezése, megvalósítása) kellő szakmai alapot biztosít egy-egy fenntartó intézményeinek komplex szakmai fejlesztéséhez.

A TINTA Tanácsadó Kft. munkatársai:

E. Vámos Ágnes – ügyvezető
Puskás Aurél – ügyvezető
Galambos Anikó – irodavezető, központi iroda
Nyíri András – esélyegyenlőségi referens

Van 8 perce a TINTÁ-ra? Tekintse meg bemutatkozó filmünket a MÉDIATÁRBAN!

Szóljon hozzá!

Név *

E-mail cím *

Tárgy

Üzenet

Ellenőrzés